torsdag 8. mars 2012

Tilbake på Hovden! - Dag 1

Da er vi tilbake på Hovden for enda en langhelg på fjellet. Vi kjørte opp i går kveld. Etter en, med vilje, litt sein start så kom vi oss avgårde fra Kristiansand i halv syv tiden. Pga mye nedbør det siste døgnet så var RV9 en sørpete vei å kjøre. Det var utført lite til ingen brøyting oppover så lenge vi var i Vest Agder, men når vi kom oss inn i Aust Agder så var det tydelig at brøytingen hadde en litt annen prioritet. Jo lengre nordover vi kom jo bedre ble kjøreforholdene og det som i Kristiansand var 0 grader var på Hovden -4. ca 4 timer etter vi startet fra Kristiansand parkerte vi foran hytta på Hovden. Bilen ble tømt for folk og utstyr og ikke lenge etter var det ro i hytta og alle sov :D

Dagen i dag startet for noen av oss kl 0700 og tempen på morgenen var -7 og sola strålte på utsiden av hytteveggen. Etter en rask tur på butikken for å kjøpe inn de tingene vi hadde glemt, så gjorde vi oss klar for den første skituren. Vi har valgt en rundløype her de siste gangene vi har vært her som passer for skiferdighetene til alle i vår lille gruppe og også denne gangen tok vi turen rundt løypa. Vi har gjort innkjøp av en ny pulk (se bilde) som vi plasserte minstemann i og med ski på beina satte vi avgårde. De 5 km ble unnagjort på halvannen time, og min kjære har funnet tilbake til plogeferdighetene sine som i dag var ca upåklagelige. Minstemann sovnet etter ca 45 min og gikk dessverre glipp av de lengste bakkene hvor farten var høyest. Vel tilbake i hytta feiret vi turen med wienerbrød og saft. Tracking fra denne turen ligger her:
http://www.endomondo.com/workouts/41169174

Nå i ettermiddag har jeg vært ute på en treningstur med litt høyrer puls enn den turen vi hadde tidligere i dag. Det ble samme løypa som tidligere, men med ca 3 ganger høyere hastighet. Jeg må har gått relativt jevnt for snittpulsen var på 166 og makspulsen var bare 173. Tracing fra turen ligger her:
http://www.endomondo.com/workouts/41204827

Noen bilder fra dagens familieskitur:

Ingen kommentarer: